REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Trenger du rett og slett mer power i hverdagen? 

"Uten mat og drikke duger helten ikke"
Du vet selv best om du føler deg sliten og trøtt. 


Kroppen din trenger den riktige næringen for et optimalt og aktivt liv. I løpet av en dag kan du drikke vitaminer og mineraler som smaker som herlig  juice og samtidig dekke kroppens behov. Ikke for lite eller for mye, men akkurat passe. 

Du trenger ikke tenke på å bruke tid på å lage deg sunne smoothies eller spise nok grønnsaker. 


Dette er økologiske og rene drikker. 
Prøv selv i minst 3 måneder, så får du kjenne forskjellen!

Den komplette løsningen for kropp & sjel

Det er ingen hemmelighet at ren mat til kroppen er den beste medisinen for helsen din. Gjør det enkelt for deg selv. Drikk vitaminer og mineraler som du trenger for å holde deg frisk. Er du kronisk syk eller trener mye, vil kroppen forbruke mer.Energi

Step 1


Har du lite energi? 

Viste du at næringsinntaket og næringsopptaket spiller en stor rolle på ditt energinivåSøvn og restitusjon og søtbehov

Step 1

Dårlig søvn, restitusjon, søtbehov og lavt energinivå henger ofte sammen med ubalanse, for lite magnesium og krom. Mineraler og krom hjelper for PH-balanse, skjelett, tenner, hår, hud og negler

Mage og tarm

Step 3

Gode forhold i tarmen skaper bedre næringsopptak som igjen gir bedre energi , søvn og restitusjon

Livsglede

Step 4

Hormonene i kroppen som "spiller på lag" gir balanse i psyke og humør. Livsglede vil gi lyst til å bevege seg mer

Helsedråper

Du merker det når kroppen ikke har det bra, eller mangler det den trenger for å fungere godt. Dårlig form kommer snikende, og du glemmer hvordan det er å ha en velfungerende kropp. Kjenn etter nå. Hvordan hadde du det når du var 18? 

Helsedråper - hudpleie

Den nye Beauty Anti-Aging Boosteren: Bli yngre fra innsiden

Skjønnhet kommer innenfra. Først og fremst refererer dette ordtaket til de indre verdiene og en sunn holdning til deg selv, selvfølgelig. Men hva om du kunne hjelpe utsiden til å reflektere den sanne skjønnheten som kommer innenfra?

Huden vår eldes – det er et faktum. Etter hvert som vi blir eldre, reduseres celleregenerasjonssyklusen, og derfor vises synlige aldringstegn på huden vår: rynker, tørr hud, en blek og matt glans, ujevne og store porer. En av hovedårsakene er det naturlige tapet av kollagen. Dr. Tobias Kühne, forklarer: «Selv om vi kan gjøre mye utenfra med våre kosmetiske produkter, har ansiktspleie sine begrensinger. Eksternt anvendte produkter er gode for å pleie epidermis, det ytre hudlaget. Imidlertid trenger de dypere hudlagene også støtte fra innsiden. Det er her det nye kosttilskuddet FitLine Beauty, med sin holistiske tilnærming, kommer inn i bildet.»

Kollagen går av med seieren

Kollagen har i de senere år blitt en etterspurt ingrediens i skjønnhetsindustrien. Alle snakker om det, og det er i økende grad på alles lepper, bokstavelig talt! Studier viser at inntaket av spesifikke bioaktive kollagenpeptider reduserer hudrynker og øker hudens elastisitet. 

Dette unike kosttilskuddet i pulverform oppløses til en drink med en deilig fruktig smak av bær. Det skiller seg ut med det eksklusive Næringsmiddelkonseptet (NTC®) for høyere biotilgjengelighet av ingrediensene. Vi har skapt et helhetlig konsept med synergistiske næringsgrupper. Kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter fra kilder som svart ris, kiwi, appelsiner og ananas støtter en vakker, strålende hud. Videre støtter en spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler bindevevet og bidrar til sunt hår og negler.

Få frem det beste i deg

Hvis du noen gang har lurt på om det er mulig å drikke deg vakker, har du nettopp funnet svaret. Husk at en vakker hud krever en sunn livsstil. «Den foryngende kuren kan ikke kompensere for faktorer som alkohol, nikotin, stress eller søvnmangel, noe som fremmer hudens aldring. Men det hjelper deg med å hente ut det beste i deg.

En ny helhetlig løsning for ung hud

Hudpleie for voksen hud

Når det dreier seg om å utvikle en hudpleierutine som gir virkelig synlige og sunne resultater på huden, er FitLine skin Young Care den nye helhetlige løsningen. Settet består av Cleansing Foam, Peeling Mask og Balancing Cream. I motsetning til vanlige renseprodukter er Cleansing Foam fri for sulfater og i stedet basert på en kombinasjon av naturlige planteekstrakter og naturlige vaskeaktive aminosyrer. Den renser og gir fukt til huden for en ren, klar og silkemyk, glatt hud. Peeling Mask fjerner forsiktig døde hudceller, stimulerer mikrosirkulasjonen, absorberer overflødig talg og minsker porene. Et stort pluss for miljøet: Peelingkornene som brukes er 100% biologisk nedbrytbare. Til slutt tilbyr Balancing Cream unik pleie om morgenen og kvelden. FitLine skin Cleansing FoamPeeling Mask og Balancing Cream

Denne rike 24-timers hudkremen for morgen og kveld gir huden din et ungdommelig utseende, raskt og over tid. For synlig anti-aging-effekt. Dag for dag blir huden mykere og ansiktskonturene gir inntrykk av å være remodellert. Resultater ved regelmessig bruk:

Kremen det gjelder er 4ever fra BeautyLine, av tysk opprinnelse, som kan brukes til både dag og natt. Helt naturlig og uten syntetiske konserveringsmidler, inneholder det mer enn 25 ekstrakter inkludert frukt og blomsterplanter.

Innovasjonen ligger i det der det er et element: NTC (konseptet med transport av næringsstoffer) eller næringsstoffene til kremen kommer dit huden vår trenger, de som kommer direkte til de trengende celler.

Når dette produktet er brukt, i tillegg til at du etterlater en delikat melonaroma på huden, føler du umiddelbart friskhet og letthet på huden, og etterlater den fløyelsaktig hele dagen.

 FitLine skin anti-aging kosmetiske produkter

Fuktighetsmaske⭐️ Beskytt huden din mot tidlig aldring og gi den rikelig med fuktighet og tilgang på alle næringsstoffer den trenger. Ansiktsmaske inneholder 3 shots for fuktighet, anti-aging og antiglykering. ⭐️ Shot 1 for fuktighet: Hyaluronsyre. ⭐️ Shot 2 for anti-aldring: Edelweiss plantestamceller. ⭐️ Shot 3 for anti-glykering
Disse er også et godt gavetips til kvinner og menn i alle aldre

Ønsker du næringstilskudd, de samme som idrettsutøver velger for å øke prestasjonsevne og livskvalitet? Og-eller høykvalitets hudpleie produkt?  Jeg vil bistå deg til en bedre hverdag. ALLE nærings produktene ,næringsdrikker, hudkremer ect. har NTC.

 Her kan du se mer om hva er NTC:  Ring meg 97 59 19 65, eller registrer deg på den blå linken g så hjelper jeg deg