Få full tilgang til helseportalen 

Jeg vil bli medlem slik at jeg får tilgang til oppfølgings portal med all kunnskapen på et sted. Legg inn 

Dette er hva du finner i portalen etter at du har bestemt deg for å bli med . Den er gratis å være med i så lenge du har abonnement i orden 

Litt om hva du finner der inne: Du vil  i portalen finne alt du trenger til din livsstilsendring. Alt fra når du mottar din første pakke med produkter og hvordan du blander produktene, til matplanen for de 4 ukene med rens, oppskrifter, tips og råd for veien videre. Vi har også laget små videosnutter, hvor vi forklarer det meste. For at du skal få best mulig utbytte og forståelse anbefaler vi at du både leser og ser på videoene. Du finner også PDF-filer, som du fritt kan laste ned til privat bruk. 

Siden er bygget opp som en hjemmeside. Øverst på siden finner du en oversikt over de ulike emnene, og når de åpnes finner du undersider til det valgte emnet på venstre side. Du kan fritt hoppe rundt på sidene. Det er alltid enklest å logge seg inn på siden fra en PC - iallfall inntil du har funnet ut av hvor beskrivelsene ligger. 

Hvis du ikke allerede er medlem, så husk også å be om å få bli medlem i Facebookgruppen Good Life - veien til et lettere, sunnere og bedre liv.  Men vær obs på at abonnementet må være i orden før jeg kan legge deg til den lukkede gruppen og portalen

Søk om medlemskap her: Facebook-gruppen

Gruppen er en MOTIVASJONSGRUPPE for alle som har tatt samme valg som deg om å gjøre en positiv endring for seg selv. Husk å skru på «varsler» for gruppen slik at du kan følge med. I denne gruppen skal vi inspirere, motivere og heie på hverandre. Vi deler gode matoppskrifter og tips om krydder. Vi deler resultater, erfaringer og suksesshistorier. Samt at vi også støtter hverandre når vi trenger det som mest og det er stor takhøyde. Du vil se før- og etterbilder, og ofte sier de mer enn 1000 ord. Husk også at dine spørsmål og bidrag teller, og vi oppfordrer alle til å bruke gruppen slik den er ment, til inspirasjon, håp, muligheter, produktkunnskap, finne svar og uten tvil for å ha noen å dele din egen reise med.