Network Marketing 
Multi Level Marketing (MLM)
= Successful Lifestyle Business

Snakk med meg om hvordan du kan bygge en virksomhet som betaler seg om du elsker å dele god helse samtidig som du har det gøy på jobb

Network Marketing er en flott måte å livnære seg på

Og til og med kan gjøre deg velstående om du brenner for produktene som du anbefaler. De som liker å jobbe med mennesker, skape kontaktnett, legger sjela si i det og de som selv har opplevd gode resultater av produktet, lykkes best. Noen liker å jobben med dette på deltid. Uansett er det hvor mye du velger å gjøre ut av det, som bestemmer hvilket resultat du får

Det er avgjørende at du selv vet at produktene er unike for deg selv og dermed gjør det enkelt å lykkes med å begeistre andre til å prøve det også. Du må like å følge opp kunder for å vite om alt står godt til og høre om det er noe de lurer på.

Det er alltid resultatet kundene er ute etter. Derfor hjelper det ikke å anbefale et produkt som ikke gir resultater. Det er også grunnen til at så mange har lykkes med vårt Network Marketing program. Fordi det er kvalitetsprodukt. 

Men hva er et kvalitetsprodukt som fungerer? Alle sier jo at de har det? Nei, det er ikke alt som er kvalitet og som gir det resultat som reklamen sier. Det finnes dessverre mye humbug der ute. Et kvalitetsprodukt har først vært gjennom testing i laboratoriet, og forsket på gjennom flere år og fått patent for at det har den egenskapen som det sies at det skal gjøre. I Norge har vi ikke lov til å hevde at et helse produkt kan gjøre underverk. Det vil si Health claims. Derfor kan vi bare vise til de resultater som mennesker selv sier de får. Eller vise før og etter bilder. Den følelsen du har inni deg selv, føle seg opplagt og frisk, vises ikke alltid utenpå kroppen.

Network Marketing er slik: Når du bestemmer deg for å satse og har et klart fokus og en plan, så skjer det mye positivt. Det er ingenting som skjer av seg selv, så det krever arbeid.  Og dessverre så er det altfor få mennesker som tror at de kan få dette til og som er villige til å gå ut av komfortsonen å gjøre det! Det krever sin mann og sin dame å takle alle nei og alle skeptikere, og alle som er kverulanter og kritikere. Men vi som er villige til å møte det med forståelse, får tilbake i mangfold. Produktene virker og matprogrammet gir fantastiske helsegevinster, ja det er det ingen tvil om. Og det å få "betaling" både i form av takknemlighet og suksesshistorier, men også økonomisk frihet, ja det gjør at det er fantastisk!

Jeg er så takknemlig for et Network Marketing program som virkelig fungerer. Slik ser markedsplanen vår ut: Alle starter som teampartner med 20-30 % rabatt på produktene. 30 % på optimalsettet som du har på abonnement, og 20 % på tilleggsproduktene. Da er du en fordelskunde (discounted customer) og handler produkter til rabattert pris. Men fordi du er en teampartner og har et aktivt abonnement, så har du automatisk også muligheten til å tilby/anbefale til andre hvis du ønsker det. Du får ca kr 100 i rabatt på dine egne produkter hver mnd. for hvert abonnement du registrerer i din førstelinje. 1 abonnement teller ca.100 poeng.

I teamet vårt er det både leger, kiropraktorer, fysioterapeuter, coacher, malere, bilmekaniker, lærere, jordmor, kokker, førskolelærere, blomsterdekoratører, uføretrygdede, hjemmeværende, kontorarbeid, International teachers, teologer, sykepleiere, rengjøringsmedarbeidere, butikkeiere osv

ALLE ER LIKESTILTE!!! Ikke noe krav om bakgrunn og utdannelse. Det er kun et ønske om å HJELPE ANDRE, og serve andre. Vårt motto er "PEOPLE HELPING PEOPLE"


Start opp drømmejobben din 

Drømmejobben finner du først når du vet hva du virkelig brenner for og som engasjerer deg. Du må starte med å spørre deg selv hva det er som gjør deg nysgjerrig, interessert og engasjert. Liker du å bistå at andre får det bedre. Kanskje du vil jobbe med kvalitetsprodukt uten å ha ansvaret for lagerbeholdning eller oppstartskapital. 

En bransje i utvikling

Gratis Mini kurs 
Network Marketing Business - Og hvordan tiltrekke deg flere teamledere